about me..

My name is Anton Rifco, you can call me ‘anton’, ‘rifco’, or any other nick you want D . I am a students of Bandung Institute of technology (somewhere in Indonesia). It is an honour for me you visit my homepage. I hope you find useful information / article here.

For your information, I am interested in computer technology (especially php, java, AI, networks), socialism, some psychological area, and sports.

Just feel free to explore…

15 responses to “about me..”

  1. anggriawan says :

    nice blog…😉

    *spam-style comment*😛

  2. antonrifco says :

    thank🙂

  3. anton says :

    halo…

    gw mau dong peta busway yang versi psd dan besar itu…
    tolong kirim ke anton_ristiono2002@yahoo.com

  4. antonrifco says :

    ok bro, gw kirim nih ke emailnya. ukurannya 300an mb lho🙂

  5. pebbie says :

    numpang lewat
    😀

  6. antonrifco says :

    gapapa numpang lewat juga, yang penting posting, heehehehe….

  7. dio rizki says :

    baru liat blognya huhuhu nice blog ………

  8. dio rizki says :

    ton minta code globetrackernya dunk!! danke

    Grüss

    dio

  9. antonrifco says :

    thx med…

    semoga niat untuk ng-update gak kalah sama niat maen dotA
    😀

    globetrackr akses aja di http://globetrackr.com

    selamat ngeblog

  10. Rico says :

    hallow anton,

    gue jg salah satu yg minat di AYF dan mengalami kebingungan yg sama dengan mu,membuat research proposal mmg susah banget =(…
    semoga kita bisa bertemu kelak bilamana lolos document screening,…
    salam kenal arek suroboyo,,….

    Rico Tedyono

  11. antonrifco says :

    halo juga bang rico

    salam kenal.

    saat ini lagi mencoba mencari inspirasi untuk membuat research proposal.

    semoga bisa terwujud impian itu, hehe

  12. antonrifco says :

    lagimonyampahaja, huhuhu

  13. anggi says :

    haluuu…puisinua ok juga…;;)

  14. leo says :

    mas,mau dong peta nya.hehehe
    ke mhleosiregar38@gmail.com
    makasih ya mas…
    salam kenal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: